L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 25 d’octubre del 2013

L'alcalde i el president de Creu Roja firmen el conveni de col·laboració

 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el president de l'Assemblea Local de Tavernes de la Creu Roja, Eugenio Meló, han firmat el conveni de col·laboració per a la realització d’actuacions d’interès públic de Creu Roja.  
La firma ha tingut lloc a l'Ajuntament de Tavernes i han estat presents també els regidors Víctor Borràs (Economia, Hisenda i Serveis Socials) i Vanessa Martí (Medi Ambient i Disciplina Urbanística), així com el vicepresident econòmic de Creu Roja Tavernes, Joaquin Pons Grau. 
 
L’import de la subvenció és de 12.000 euros, segons indica el web municipal, i seran destinats a col·laborar en l’assistència social directa i immediata, la promoció humana, desenvolupament i animació comunitària. Es contempla també la realització d'estudis de la situació dels necessitats socials, atenció a col·lectiu de discapacitats, atenció a gent major a domicili, repartiment d’aliments, atenció a immigrants i campanyes de Nadal i Reis, entre altres accions.
-