L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Sort desigual per als dos equips de futbol del Tavernes: el "gran" guanya a Alginet i el juvenil perd a casa.

Eixida del juvenil al camp

La UD Tavernes ha tornat a trobar el camí de la victòria i aquesta vesprada guanyava al At. Alginet gràcies a un golàs del defensa Cabe en el minut 72. La veritat és que feia falta eixe resultat després dels dos últims resultats, i el més important és que ha guanyat davant un equip que li ha plantat cara però no ha pogut front a un Tavernes que tot i no estar en el millor moment de joc, si que ha disposat de les millors i perilloses ocasions de gol.

Si ens atenem al que hem vist, un resultat totalment just, encara que hem d’evitar passar els minuts finals d’agobi, cosa que no hauria passat si l’arbitre no haguera anul·lat un gol a Manolo al minut 80 per un inexistent fora de joc.

No ha estat igual la sort del juvenil davant el Castelló B, i ha pagat la falta de punteria davant la porta, perdent 0-1, davant la decepció dels seguidors que havien acudit amb bon nombre al camp i esperàvem mes dels joves rogets després de la victòria per 2-3 la setmana passada.

El Castelló ha jugat la segona part amb un jugador de menys, però els vallers que han dominat no han sabut marcar i en futbol qui perdona....