L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Festivern 2013-2014: Anem coneixent coses...


Tal com avança el temps es va, a poc a poc, concretant la programació del "Festivern 2013-2014", i es van sabent més detalls sobre les infraestructures que usarà enguany.

Un primer detall; ¿S’haveu adonat que el dia 31 de desembre, el dia de Cap d’Any, és dimarts? Això implica un cap de setmana més llarg i l’Ajuntament de Tavernes i l’organització del Festivern treballen per tal d’omplir eixos dies una programació lúdica i musical que convertesca Tavernes, no solament en la capital musical de les terres valencianes que ja ho és per acollir el Festivern, sinó també un referent cultural eixos dies.

I com no tot això que repercutesca en l’ambient de Tavernes i la Valldigna, que dóne una empenta al comerç i la restauració, sense oblidar la promoció que representa de la nostra ciutat en acollir el que és, ara per ara, el més important festival de l’hivern, i una cosa molt important per a les famílies valleres: la tranquil·litat de saber que els fills no agafan vehicles eixa nit.

Precisament per eixa circumstància d’un llarg cap de setmana i acollir el darrer concert d’Obrint Pas, la carpa enguany serà molt més gran que anys anteriors i amb una capacitat fins a les 8.000 persones. I una novetat, a falta de confirmar: la carpa acollirà concerts tant el dia 30 com el dia 31, i essent el dia 31 per la vesprada el dedicat als grups locals amb entrada gratuïta a la carpa. Almenys eixa és la línia en la que treballa el regidor de Joventut, Josep Llácer, i que esperem que arribe tot a bon port, així com la programació cultural que prepara l’Ajuntament.



Una cosa si sembla segura: la inclusió en el programa del grup pegolí Smoking Soul's, en una decidida aposta pel futur de la nostra música. És un grup que, des de Pego (La Marina Alta) venen pegant fort. Guitarres contundents i molta actitud.

 També és segura la presència del grup “La raíz” de Gandia, , un dels grups capdavanters de l'escena mestissa del País Valencià i que presentarà el seu nou disc “Asi en el Cielo como en la Selva”.



Aquests dos grups s’uneixen als ja anunciats “Obrint Pas” amb últim concert en gran format i el grup capdavanter alemany "Irie Revoltes" que vindran per sorprendre i encendre amb la seua música la nit festivernera vallera.

I per aquells que parlen tant i critiquen que el Festivern és sectari i només acull música en valencià, caldrà que sàpiguen que per ara, a més de la nostre, ja es compta amb representació amb altres idiomes: el francés i alemany (“Irie Revoltes”) i el castellà (La Raíz).

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estàn a la venda les entrades?

Anònim ha dit...

Musica en valencià també és l'Himne regional amb Francisco.
A això es refereixen quan els altres diuen que són actes polititzats i no els ho arregleu portant als francesos pro-immigrants.

Anònim ha dit...

MÚSICA EN VALENCIÀ també és MANOLO VIDAL + EUGENIO PEREZ cantant en un caraoque ... quanta tonteria xD ... tot per disfressar el feixisme del PP de Tavernes ... o el de Benifairó quan és va fer allí ...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tenim entés que quan el Festivern es va fer a Benifairó l'alcaldia era del Bloc.

Ara no sabem si el que vols dir és que aquell any el PP va fer la guitza tot el que va poder i mes, fins i tot negant-se el PP de Tavernes a deixar la part d'entaulat per al Festivern. Eixe entaulat és igual a Tavernes, Benifairó i Simat, i es va construir així perquè els ajuntaments pogueren deixar-se'ls i ampliar el seus sense problemes.
El PP de Tavernes es va negar a deixar-lo, com si ell tinguera alguna cosa a vore amb què anava a usar-se.

UN JUBILAT ha dit...

No deixaren l'entaulat ni més ni menys que, perque son uns fatxes.Si havera sigút per a una actuació de Arévalo, de segúr que si que l'haveren deixàt.Fills de gat gatet.

Atre JUBILAT que no es administrador de blog. ha dit...

El Bloc haguera fet lo mateix.
Hijo de perro perrito.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Simplement informar-te que l'Ajuntament de Benifairó, amb alcaldia del Bloc, havia deixat ja algunes voltes l'entaulat de Benifairó a Tavernes per a actes fets en la nostra ciutat.
Primer informa't i després parla.
I no, tots en aquests món no són iguals.

Anònim ha dit...

Xeee, que bé! Ja falta poc per al Festivern! Gent jove per tot arreu del poble! Això és fer una ciutat viva!

Anònim ha dit...

VISCA EL FESTIVERN I VISCA LA BONA MÚSICA! PESE A QUI PESE, TILA I BICARBONATO!!! A esta gentola que els sap mal l'èxit del festival i el gran progrés que té la nostra música... Simplement penós, plens de odi i rabia...

Anònim ha dit...

Esperem que la zona d' acampada estiga millor habilitada, amb més wc's sobretot..

Anònim ha dit...

Encara us preocupeu dels qui parlen del festivern?

Anònim ha dit...

Dels qui parlen o dels qui malparlen?
Aquells que malparlen per malparlar, ni puto caso.

Anònim ha dit...

I aquells que malparlen amb raó, també ni puto caso.

Anònim ha dit...

ando pues ladran . Endavant i força. Visquen els meus que manen

Anònim ha dit...

Quin preu tindrà l'entrada?

El de l'oli ha dit...

Se sap si les entrades es podran comprar via web o sols en establiments físics?

Tot aquell que malparla del Festivern es per que no anat o per que es un canalla sense escrúpols .

Gent valenciana que estigui en contra de la seua llengua es per que no sa mirat al espill i sa vist la cara de feixista que te.

El del vinagre ha dit...

Quasi ningú parla mal del Festivern ni de la llengua.
Altra cosa és que es critique el tracte de favor cap a la empresa organitzadora, poden fer el que vullguen, però ser igual amb tots o amb ningú.
Quan la discusió deriva pel sentimentalisme o la cultura està eixint-se'n del que es discuteix.
Em semblen perfectes estos actes culturals, però si volen donar-los que traguen una subvenció o (con)donació oficial.
I s'acabaria la polèmica.
I parlariem de transparència.

Anònim ha dit...

Tornarà l'ajuntament a pagar quasi 400 euros a cada policia local que tinga servei el dia de celebració del festivern igual que va fer l'any passat?

Si es així. No cregueu que es una barbaritat pagar eixos diners per un torn de servei extraordinari?

Els cambrers i els metges també son oficis respectables i treballen eixos dies o eixes nits i no cobren eixes barbaritats.

Anònim ha dit...

Estic convençut que l'Ajuntament pagarà a cada policia la quantitat que li corresponga segons les hores treballades.
No crec que ningú treballe debades ni policies, ni cambrers, ni personal sanitari.... tampoc crec que l'Ajuntament regale res a ningú.
I discrepe amb això que dius d'un torn. Un torn el faran els cambres el dia de Cap d'Any, les activitats del Festivern no són només el Cap d'Any.
Seria bo que aci digueres les hores fetes per cada policia, pense que si saps que han cobrat 400 euros també sabras les hores fetes i així podem dir si es una barbaritat o no o parles per parlar.

Anònim ha dit...

L'ajuntament va pagar l'any passat el que li tocava a la policia per un servei extraordinari, aixó es 190 euros segons les hores i el preu del conveni, però també va pagar un afegit de 210 euros fins arribar als 400 euros per una nit de servici en el festivern.

Aixó per a molts valldignencs es una barbaritat, tant si ho fa el PP com si ho fa un altre partit.

Ara si a us pareix mal si ho fa el PP, que ho a fet en altres ocasions per a altres events, i ara vos pareix be si ho fa aquest govern per al festivern, no es això molt coherent.

Anònim ha dit...

Els 400 euros es per fer 10 hores de servei.

L'hora ix a 40 euros.

Hi ha persona que està tot el dia collint taronja, en els dies que es fa el festivern i guanya 20 euros per tot el dia de treball i encara li lleven el que te que pagar de la furgoneta y la part que li lleva la ETT.

Anònim ha dit...

Jo crec que pagaria eixos diners per les hores extres fetes els dies previs quan també hi ha actes, 190 euros segons conveni que tu dius i segons les hores. El Festivern no es una nit i la extraordinaria de Cap d'Any potser que les pague més cares com fan totes les empreses i eixa nit sabent com sabem lo que dura l'espectacle, igual eixos 210 euros serien per 10 0 12 hores des de les 10 de la nit a les 8 o 10 del mati, quant tot acaba. No crec que pagarà dos voltes, com tu dones a entendre o no expliques bé, per un mateix servici.
I no passa res, pots apuntar-te enguany si el sembla be i fer les hores.

Una cosa estic ben segur: que l'Ajuntament no regalaria els diners. I una més: ara ens poses també les hores extres de falles o les que es fan en tots els altres events del poble i compararem. ¿O es que ahi les hores extres son debades?

I si es veritat això que dius dels collidors. Ara també hi ha gent que guanya molt más al mes, i es passa el temps sense pegar colp i altres de corbata al cap de l'any guanyen en empreses i bancs milions i milions. No crec tinga res a vore tot això amb el Festivern.

Anònim ha dit...

Sembla que no és podrà contar amb l'actuación dels Irie Révoltés ja que, per motius aliens a l'organització del festival, han cancel·lat la seua participació. Per a cobrir la baixa, aquest grup del nord d'Itàlia ens farà tremolar més encara: TALCO vindrà al Festivern 2014!
http://www.youtube.com/watch?v=SGMnJGB0Oy8