L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dimecres, 1 de juliol del 2020

Treballs de condicionament de l'aparcament del jaciment de Bolomor

L’alumnat de l’especialitat de jardineria del Taller "Et Formem" han estat actuant a la zona de la Cova del Bolomor, paratge emblemàtic del nostre terme municipal on han dut a cap tasques de neteja, manteniment i condicionament, en la zona de l'aparcament.

Els alumnes han estat executant tasques de revisió i millora del sistema de reg, han realitzat una escarda manual per eliminar les males herbes existents en la zona i s’ha adobat l’arbrat d’ombra i les plantes aromàtiques del talús de l'ample aparcament.

Per tal de millorar la zona, i beneficiar l'estada dels visitants al jaciment, s'ha col·locat malla d'ombra en les dues pèrgoles, i s'ha procedit a una desinfecció de les taules i dels bancs de la zona de pícnic amb una dissolució de lleixiu al 20%.