L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 24 de juliol del 2020

L'Ajuntament inicia la construcció de la zona de jocs infantils de Sant Josep-Sant Pere


L'Ajuntament ha iniciat les obres d’instal·lació d’una zona de jocs infantils, i el seu mobiliari corresponent per a ús general de la població, en el solar que es troba situat entre els carrers Sant Josep i Sant Pere, cantonada al carrer Divina Aurora.

L’Ajuntament, com en el seu dia vam informar en base a la publicació en la PCSP, va licitar l’obra per un valor de 46.391 euros, dividit en els dos lots: jocs infantils i mobiliari urbà. Cal recordar, i remarcar, que la instal·lació s’efectua en el solar propietat de la SAREB, i que el govern de Compromís va aconseguir la cessió amb el condicionat que fora per a usos públics i que no es faria obra en el solar. Eixe condicionant fa que totes les peces que s’hi instal·len es puguen desmuntar en un futur i ser usades en altres llocs.

El plec de condicions  confirma que s'instal·laran dos grups de jocs infantils, sobre un llit de gespa artificial i l'habitual cautxú que serveix de base i evita colps als menuts. També cal remarcar les instal·lacions complementaries que gaudirà la zona de jocs, amb 4 pèrgoles perquè oferesca ombra, una font per a beure, 12 bancs per asseure's i 6 papereres.