L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 30 de juliol del 2020

Tavernes s'uneix a la plataforma "Salvar les platges de la Safor"

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ha signat el document d'adhesió a la plataforma "Salvar les platges de la Safor" , una entitat que porta en el seu nom l'objectiu que cerca, i on participen també les localitats de Miramar, Piles, Guardamar de la Safor, Daimús, Bellreguard i Oliva.

El document signat exposa la problemàtica que estem tenint les platges de la Safor respecte a la transgressió, en uns casos pels problemes derivats del port de Gandia, i en altres com Tavernes per les conseqüències dels espigons construïts en el riu Xúquer.

Els ajuntaments que constitueixen la plataforma han demanat conjuntament una reunió al Ministeri de Transició Ecològica a Madrid per a tractar el tema i exigir solucions que siguen definitives, més enllà dels abocaments d'arena que desapareixen amb el primer temporal.

La constitució de la plataforma evidencia la voluntat dels municipis d'anar tots a una, en una col·laboració estreta per aconseguir que les autoritats de Madrid, que són els competents quan a la costa, avance en una solució que es demora ja massa anys, perquè els problemes arranquen de dècades enrere, i s'han vist agreujats i magnificats per les conseqüències de les darrers DANAs en el nostre litoral.