L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 16 de juliol del 2020

Una fira de Sant Jaume amb mesures estrictes de seguretat i higiene per la Covid-19


Tavernes celebrarà enguany la “XXVIé Fira de Sant Jaume”, entre el 23 i el 26 d’aquest juliol, i ho farà sota les circumstàncies especials del coronavirus, tal com va deixar ben palés i clar la regidora responsable de Turisme, Anna Bellver, en el plenari passat.

Anna Bellver informava al consistori que en prevenció i per evitar possibles infeccions de la Covid-19 “s’incrementen les mesures d’higiene i està garantit que en cada estand els venedors disposaran de guants, hidrogel alcohòlic i  mascaretes per a ús dels visitants que hagen de manipular algun producte”.

Així mateix, la regidora de Compromís assenyalava que per assegurar la distància social hi ha contractat personal de vigilància, encarregat de vetlar i vigilar que es porten a cap totes les normes recomanades.

Dins d’aquestes mesures estrictes que ens imposa la pandèmia, Anna Bellver confirmava que enguany seran menys les casetes habilitades per garantir el distanciament, així mateix es marcara en el terra la separació del públic amb els estands i els camins de transit dels visitants dins de la fira.

Aquestes mesures es completaran amb l’aforament limitat  als actes, a més de la vigilància que efectuara la Policia Local. “Tota la prevenció per gaudir d’una fira que enguany serà especial en haver d’adaptar-se a la situació especial que vivim, però que servirà per dinamitzar un poc mes la platja” concloïa la regidora.



Actes previstos

Els actes previstos per a la Fira de Sant Jaume vénen obligats per les circumstàncies, i enguany serà un fira senzilla en actes, pensant sobre tot que no impliquen aglomeracions.

El dia 23, inauguració de la fira, s’obrirà també la zona infantil, hi ha anunciada una minimascletada i música en viu de “Three Cool Cats”.

El dia 24 s’anuncia la pel·lícula musical de culte “Grease”

El dia 25 el cine infantil serà protagonista amb “Trolls”

El dia 26 serà el torn de la batukada “Vall Tu-ka” de Tavernes, un castell de focs d’artifici de Pirotecnia del Mediterráneo i cloenda de la fira.