L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de juliol del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Cal extremar les mesures sanitàries de seguretat


La Conselleria de Sanitat ha publicat els nous casos de la Covid-19 a la Safor-Valldigna, i davant les circumstàncies derivades l'alcalde de Tavernes, Sergi González, apel·la a la responsabilitat i al sentit comú de tots els veïns i veïnes de Tavernes.

Per això es prega a la població extremar les mesures sanitàries de seguretat recomanades :

- rentada freqüent de mans
- mantenir la distància de seguretat.
- ÚS OBLIGATORI de la mascareta.
- evitar aglomeracions.


La regidora de sanitat, Mònica Palomares, recorda que no cal esperar que es conega algun positiu perquè els ciutadans continuem prenent totes les mesures preventives.

L'Ajuntament continuarà vetllant per la protecció de tots i totes sempre seguint les instruccions i recomanacions de les autoritats sanitàries.

A remarcar: Les dades personals relatives a la salut són considerades dades sensibles especialment protegides. Preservar la privacitat és un dret fonamental i per això hem de ser fidels a la protecció de dades.

Fins al dia d'avui, Tavernes ha mostrat un comportament exemplar durant la pandèmia.

Esperem seguir així, és tasca de totes i tots