L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 25 de juliol del 2020

Tavernes i la Valldigna no presenten cap novetat en les dades oficials de Sanitat. La Safor empitjora en casos positius de Covid-19

 

La Conselleria de Sanitat no ha actualitzat els darrers dies les dades individualitzades per poblacions, excepció feta dels casos de rebrot que, fins i tot, si mirem les dades del web sembla ser que s'hi introdueixen amb uns dies de retard.

En aquestes circumstancies, la situació a Tavernes, Simat i Barx es manté amb la dada de només 1 infectat en cada població. Totes les dades que han circulat per les xarxes socials referents a les poblacions valldignenques, i que implicarien tindre uns grans brots, són falses.

A Gandia, segons la darrer actualització de les dades, després dels contactes realitzats els  tres darrers dies i amb unes 230 proves per dia, cal sumar 30 persones positives, amb la qual cosa tenim un total de 114 persones.

Hi ha també un nou brot de la Covid-19, confirmats per PCR a Ròtova, i que segons la informació en premsa té l’origen en el centre d’acollida de menors de la localitat. Són les dues noticies més importants a hores d’ara.

A  més de Gandia i Ròtova, s’han confirmat  8 positius a Oliva, i s’han registrat també casos a Daimús, Xeraco, Real de Gandia, Miramar i Beniarjó.

Només hi ha 4 persones a l’Hospital Francesc de Borja de Gandia, doncs la majoria passa la quarantena a sa casa i sota control  mèdic.