L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

diumenge, 12 de juliol del 2020

Les forces de seguretat han actuat en el que sembla el rescat d'una família d'excursionistes



Aquesta vesprada efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local han intervingut en el que semblava, vist des dels Sequers, el rescat d'un grup de persones, amb bastant probabilitat una família, en estar format el grup per dos adults, home i dona,  i dos menuts.


Segons la persona que ens ha facilitat les fotografies  i la informació, i que ha seguit tota l'actuació des de l'altre costat de la carretera en la zona Els Sequers, l'helicòpter ha efectuat diversos viatges entre les 19 i 19'30 hores fins l'esplanada de Motilla, i del qual han descendit les persones  indicades en els viatges, que s'han dirigit després a cotxes de la Policia Local. A l'esplanada hi havia també altres vehicles de bombers i de la Guàrdia Civil.


Segons la nostra informació, tot fa suposar que seria un rescat d'excursionistes extraviats en la zona de la Ombria vallera o paratge prop, almenys cap a allí es dirigia el helicòpter en els seus vols i també perquè en un dels aterratges  un  dels majors portava una motxilla d'excursionista.


És tota la informació que se'ns ha traslladat juntament amb les fotografies que agraïm i us oferim.

Aprofitem per donar l'enhorabona i les gràcies a totes les forces de seguretat intervinents, perquè cap dels rescatats pareixia que no havia sofert cap dany.