L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 14 de juliol del 2020

Vols conéixer millor les tortugues? Quines són nostres, de casa i quines invasores? Divendres 17, al llac de la Goleta



La regidoria de Medi Ambient que dirigeix la regidora de Compromís, Mònica Palomares, està en plena campanya de tortugues i cal que tots ens impliquen.

Per saber més sobre les tortugues, la regidoria ha organitzat una jornada on es parlarà de tortugues, però sobre tot, s'informarà de la vida de les tortugues, quines són les de casa, autòctones, i quines són espècies invasores, cas de les exòtiques que ha introduït l'home en un habitat que no és el seu, amb les conseqüències greus que te per la fauna valenciana.

Aquestes tortugues exòtiques, quan a casa ens hem cansat de tindre-les com a mascotes, les hem deixat anar a espais com el llac de la Goleta o la séquia mare, per exemple, i estan alterant el medi natural on viuen especies valencianes singulars.

Una espècie invasora capturada al llac de la Goleta

De tot això es vol parlar , al llac de la Goleta el divendres dia 17 de juliol a les 18'30 hores, i tots els que estiguen interessats poden acudir-hi a la informació organitzada i preparada conjuntament per la Regidoria de Medi Ambient i la Fundació Limne.

Objectius: conèixer millor la distribució i biologia de les tortugues autòctones i contribuir a la retirada de tortugues invasores, un problema causat per la mateixa ciutadania, per l'abandonament massiu de tortugues.

I com és un tema relacionat, es parlarà sobre els mals hàbits en l’alimentació dels ànecs salvatges del llac de la Goleta.

Encara que és una activitat a l'aire lliure, has d'assistir-hi amb mascareta.

T'hi animes? Pots incriure't al correu participa@limne.org