L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de juliol del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Pròxima desinfecció del poble i platja contra la Covid-19


L'Ajuntament de Tavernes, donada la situació actual de rebrots en moltes localitats de la Covid-19, ha volgut prendre mesures de caràcter preventiu i per tant efectuarà la setmana vinent una desinfecció total del poble i de la platja.

Per tal de preparar la desinfecció i ultimar els detalls, l'alcalde de Tavenres, Sergi Gonzàlez i el regidor de serveis municipals, Enrique Chofre, han mantingut una reunió amb el tècnic del departament d'Agricultura, atés que com en les altres ocasions, s'haurà d'acudir a la solidaritat i col·laboració dels propietaris de tractors per a realitzar el treball.

La desinfecció se sumarà a les moltíssimes realitzades per l'Ajuntament en temps de confinament de la pandèmia de la Covid-19 i l'objectiu principal es disminuir la càrrega viral que puga tenir el nostre municipi en les vies publiques de les zones urbanes.

És de suposar que, en una pròxima comunicació en el web municipal, informarà del dia, hora i demés circumstàncies que, com hem vingut realitzant al llarg del temps de crisi sanitària, nosaltres informarem detalladament.