L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

diumenge, 12 de juliol del 2020

Què poc civisme hi ha (en alguns) !!!


La Torreta, el lloc de pícnic que hi ha habilitat prop de la torre de guaita de Tavernes, ha aparegut afectada pels actes vandàlics d'alguns elements que, ni saben ni volen, respectar el mobiliari que és de tots i paguem amb els nostres impostos.

No hi ha civisme, ni respecte, ni cap interés per conservar les coses en el bon estat que ells se'ls han trobat de manera que puga ser usat pels veïns que hi vagen després. I segurament, mentre tiraven per terra taules i restes de menjar, mentre ho embrutaven tot, igual algú dels components de la colla  riuria i aplaudiria la gesta.


No és l'únic cas ni l'única mostra de incivisme irresponsable. Fa tres dies que està obert al public i vehicles el nou vial, i les amples voreres permeten el passeig dels veïns guardant les distàncies socials que imposa la covid-19. A primera hora del dia i a primeres de la nit, són molts els estadants de la platja qui hi passegen, i també ho fan persones que no tenen cap problema en deixar els "regals" de les mascotes sobre la vorera. I no són "regals" menuts!!


I per acabar-ho d'arredonir, les persones que avui de matí passegen poden observar com hi ha cotxes amb els espills retrovisors arrancats d'una potada. Són les malifetes nocturnes de gent que és incapaç de pensar que la seua "gran gesta", amb nocturnitat, pot costar 100 euros, 200 euros o més al propietari, segons marca i si és elèctric. I ací també amb bastants probabilitats, algú riurà la gràcia i aplaudirà en comprovar com l'autor ha desfet el retrovisor amb una  potada.