L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 14 de juliol del 2020

Els aparcaments de la zona de Padur estan en funcionament


Els aparcaments de la zona de Padur estan en funcionament i els vehicles aparquen amb normalitat. El regidor d'Urbanisme, Josep Llácer, de Compromís ja va informar en el plenari passat de l'acord verbal assolit amb els propietaris per usar l'espai a pesar de la tanca que té col·locada, cosa que entenem ja és efectiva per l'ocupació que fan els vehicles.

Tal com va assenyalar el regidor, el servei d'aparcament en aquest zona facilita molt l'accés a la platja per la Plaça de la Safor on hi ha una de les zones de platja accessible de Tavernes. També serà de gran utilitat als propietaris o familiars dels carrers Gebalcobra i Vadell, que han estat vianalitzats aquesta mateixa setmana i on està prohibit aparcar.


El regidor Llácer va assenyalar el problema que pot sorgir són dels botellon i sorolls propis dels joves que el realitzen, amb cotxes amb música per la nit sobre tot els dissabtes. El regidor va informar el consistori que per evitar molèsties, sobre tot als campistes que hi ha al costat de l'aparcament, la policia local efectuarà controls i operatius preventius per mantindre la zona controlada i lliure d'aglomeracions no autoritzades en època de la Covid-19.