L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de juliol del 2020

No va poder ser: La UE Tavernes eliminada a penals en la lluita per l'ascens a Tercera Divisió

No va poder ser, i la UE Tavernes haurà d’esperar una nova oportunitat per ser equip de tercera, cosa que esperem siga possible en la temporada que ve. El nostre equip va ser eliminat pel Benicarló en el llançament de penals després d'haver acabat el partit jugat en el camp neutral de l'Alberic amb 0-0.

Es va tornar a repetir un dels tòpics més habitual: el futbol no va ser just i no va fer justícia als majors mèrits del Tavernes, que sobre tot va realitzar una primera part molt bona, molt superior al rival, però no va estar encertat cara a porta. I és un altre tòpic: qui perdona ho acaba pagant, i en aquest cas malauradament es va acomplir en el resultat final: el 0-0 de la primera part i que seria també el resultat definitiu.

La segona part, el nostre porter en una actuació encertada aturaria un penal, en la que seria l’única arribada a l’àrea dels rogets ( ahir convertits en blaus per coincidència de color) i després arribaria l’expulsió de Palomares  amb la qual cosa la UE Tavernes va jugar cosa de mitja hora en inferioritat. Així tot no li va perdre la cara al partit, es va defensar bé dels atacs del Benicarló i fins i tot va aconseguir trenar un quants contraatacs.

Com hem dit es va arribar al final amb el resultat 0-0 i tenia lloc la loteria que sempre és el llançament de penals. Els nostres jugadors no estigueren encertats i això va ser definitiu: només marcàrem un gol i en fallàrem dos, mentre el rival aconseguia fer-ne quatre.

És el que sol passar de vegades quan es juga  tota una temporada a un sol partit: el Tavernes en conjunt va ser superior, en defensa i en atac, els errors individuals van ser decisius en el resultat, però no hi havia un segon partit per a corregir-los.

No obstant, ens queda el bon sabor d’un temporada on el Tavernes des del primer moment va anar a aconseguir l’objectiu: lluitar per l’ascens a tercera divisió després d'anys sense entrar en aquesta lluita, i ara només cal fer pinya novament tots, jugadors, entrenador, directiva i afeccionats per tornar a repetir la temporada vinent.

De tota manera, cal felicitar-los per l’esforç, l’interés i la bona campanya realitzada, tot i a pesar de la Covid-19.  La nostra enhorabona a la UE Tavernes i endavant: l'any que ve tornarem i en acabar la lliga.... serem un equip de tercera!!!