L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de juliol del 2020

RECORDEU: Avui divendres, de 8 a 14 hores, hi haurà un ecoparc mòbil als campets de la platja on es poden dipositar les deixalles de casa.

L’Ajuntament de Tavernes en col·laboració amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna posa novament a disposició dels veïns i veïnes de la platja un ecoparc mòbil gratuït on podran dipositar les deixalles de casa de manera gratuïta. El servei s'ofereix avui divendres, entre les 8 i les 14 hores.

L'èxit de la primera visita de l'ecoparc el passat dia 3, ha mogut a la regidora responsable de Medi Ambient, Mònica Palomares de Compromís, a tornar a gestionar davant el consorci una nova visita per al pròxim divendres.

Cal per tant aprofitar aquesta ocasió, molt còmoda per a tots i totes, de portar les deixalles a l'Ecomòbil que estarà situat de 8 del matí a les 14 hores en el carrer Cullera, en la zona de Campets de la Platja de la Goleta.

I què podrem dur eixe dia a l'Ecomòbil per a reciclar? Nomes cal llegir la imatge següent per assabentar-te.

Dur les nostres deixalles a l'Ecomòbil és una manera positiva de contribuir, entre tots, a fer un món més sostenible a traves del reciclatge. I no podem oblidar que reciclar, és cuidar el nostre entorn.