L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 23 de juliol del 2020

Avui a les 19'30 hores, s'inaugura la XXVI Fira de Sant Jaume que tindrà grans mesures de seguretat

Aquesta vesprada a les 19’30 hores i amenitzat pel grup de l’Escolat de Tabaleters i Dolçainers la Valldigna tindrà lloc la inauguració de “XXVIé Fira de Sant Jaume”, que se celebrarà entre avui i el pròxim dia 26, amb un canvi de lloc  per la circumstància de la Covid-19 i passar enguany a celebrar-se en la zona del Llac de la Goleta.

La zona del Llac de la Goleta tenia ahir una gran activitat en els preparatius d’una fira on primera la seguretat, i així podíem observar com s’estaven marcant els senyals de pas, d’entrada i eixida, del que serà el circuit de visita pel recinte firaire i el muntatge dels estands, més reduïts en nombre respecte l’any passat.


Les condicions de seguretat de la Fira de Sant Jaume d’enguany van ser explicades i confirmades en el passat plenari, tal com ací vam publicar, per la regidor Anna Bellver de Compromís, que havia estat treballant en l'organització i  informava que, en prevenció i per evitar possibles infeccions de la Covid-19 “s’incrementaven les mesures d’higiene. En estand els venedors disposaran de guants, hidrogel alcohòlic i  mascaretes per a ús dels visitants que hagen de manipular algun producte.




També confirmava que per assegurar la distància social hi havia contractat personal de vigilància, encarregat de vetlar i vigilar que es porten a cap totes les normes recomanades.


Dins d’aquest context de restriccions i de seguretat per la pandèmia, Anna Bellver confirmava ja, com hem pogut comprovar, que seran menys les casetes habilitades per garantir el distanciament, així mateix es marcaria en el terra la separació del públic amb els estands i els camins de transit dels visitants dins de la fira.

Actes d'enguany

Totes aquestes mesures es completaran amb l’aforament limitat  als actes preparats durant la fira i que, en resum, són els següents:

Avui dia dia 23, inauguració de la fira, amb l’obertura de la zona infantil, una minimascletada i música en viu de “Three Cool Cats” a les 20’15 i a les 22’30.

El dia 24 s’anuncia la pel·lícula musical de culte “Grease” amb entrada fins completar aforament.

El dia 25 el cine infantil serà protagonista amb “Trolls”, també amb entrada limitada a l’aforament.

El dia 26 serà el torn de la batukada “Vall Tu-ka” de Tavernes, un castell de focs d’artifici de Pirotecnia del Mediterráneo i cloenda de la fira sobre la mitjanit.