L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 21 de juliol del 2020

Tavernes i les poblacions de la Valldigna tenen 0 infectats en l'actualització de les dades d'ahir de la Conselleria de Sanitat


La Conselleria de Salut Pública va actualitzar ahir les dades d'infeccions per coronavirus i, una vegada més, no cal que lamentar cap infecció a Tavernes ni a la resta de les poblacions de la Valldigna.

Poca cosa podem dir més que servesca de millor informació. Les xifres es mantenen igual, i en el cas de Tavernes hem de remarcar que els 45 infectats per PCR són dades de fa un més, les mateixes que se saberen en fer-se públiques les xifres per localitats i on ens s'assabentàrem dels problemes sorgits en les residències.

Hem publicat dues gràfiques i dades, la de dalt es una copia de l'oficial de la Conselleria de Sanitat mentre la que publiquem a continuació està presa del diari "El Mundo".

Cas a banda és el cas comarcal, on el brot de coronavirus a Gandia ha assolit un total de 77 infectats, xifres d'ahir però caldrà esperar a una actualització el dia d'avui. Almenys eixe nombre encara no apareix en les xifres per departament que ofereix la mateixa Conselleria, i per tant caldrà esperar per a veure la progressió real del brot.

El Departament de Salut de Gandia fa la seua tasca de control de contactes possibles que han tingut els casos positius registrats, i s'esta realitzant gran quantitat de proves PCR per al control del brot comunitari de Gandia, que segons tots els indicis i en la seua majoria provenen de festes d'aniversari, discoteques i treballadors de temporada agrícola. 

Es confia que el tancament dels locals d’oci nocturn  durant 14 dies i l’ús obligatori de la mascareta servesquen per efectuar un major control de la situació de la pandèmia a Gandia, cosa que per proximitat i per les constants relacions socials, comercials i sanitaris que mantenim a Gandia ens beneficie a tota la comarca.