L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 29 de juliol del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: La desinfecció del poble i platja comença la pròxima matinada de dijous


L'Ajuntament informa que l'anunciada desinfecció dels carrers del poble i la platja s'iniciarà aquesta pròxima matinada de dijous i els treballs continuaran en les matinades següents, fins la del dissabte inclosa.

HORARIS D'INICI DE LA FUMIGACIÓ:

PLATJA: 1:00 de la matinada de dijous (nit entre dimecres i dijous)

POBLE:  1:00 de la matinada de divendres (nit entre dijous i divendres) i 1:00 de la matinada de dissabte (nit entre divendres i dissabte).

L'objectiu de la fumigació és la reducció de la càrrega viral del municipi i per tant seguir garantint la seguretat ciutadana en matèria sanitària.

Preguem als nostres lectors compartesquen la notícia de manera que arribe al màxim de la ciutadania. Moltes gràcies per la col·laboració.