L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de juliol del 2020

EL BALCÓ DE LA CULTURA: Dijous 30 de juliol concert de Josep Casanova al clarinet


Aquest dijous, 30 de juliol, el "Balcó de la Cultura" ens ofereix un concert del clarinetista Josep Casanova, en el qual el músic tracta d'acostar a tot el públic les dos obres més importants per al clarinet, ja que gràcies a Mozart, i a la inclusió que va fer del clarinet en l'orquestra i a la importància que va donar a la música de cambra al s. XVIII, el clarinet avui és el que és.

Així doncs, Josep interpreta el concert Kv.622, el més important de la literatura clarinetística, amb una orquestra virtual per tal de poder-lo interpretar en qualsevol circumstància sense la necessitat de tenir una orquestra darrere. També interpreta el quintet Kv. 581 per a clarinet en La i quartet de corda amb un quartet virtual.