L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dijous, 9 de juliol del 2020

Una bona notícia per a Tavernes: el vial perimetral ja està obert al trànsit de vehicles i persones.


Aquest migdia, i després de l'acte protocol·lari de la recepció de les obres realitzada amb la presència de l'alcalde Sergi González, i dels dos regidors, l'un responsable d'urbanisme, Josep Llácer, i l'altre de Contractació, Enric Chofre, del govern de Compromís, ha tingut lloc l'obertura al trànsit rodat i a les persones del vial perimetral de la platja.


L'arquitecte municipal, Joan Tormo, i tècnics municipals, han comprovat que l'execució final de les obres correspon amb el projecte, després de la qual cosa s'ha firmat la corresponent acta de recepció, moment que arreplega la fotografia que publiquem.


Tan autoritats, com tècnics i representants de l'empresa concessionària de l'obra, Hidraqua, han efectuat un breu passeig pel vial, com es comprova en les fotografies, i han rebut les oportunes explicacions tècniques.



Amb aquest acte, i l'obertura del vial a vehicles i vianants, finalitza una obra que es va iniciar en el mes d'abril del 2019, i que va començar a gestar-se dins del projecte millorat que Compromís va presentar a la corporació en el novembre del 2015  i que, a excepció del PP, va ser recolzat per tots els partits de la corporació.



El vial estava contemplat en el PGOU aprovat en el 2004, però va ser Compromís qui el va incloure dins les obres del col·lector de la platja, per tal d'aprofitar els terrenys on passava el col·lector. Aquesta obra d'arreplegada d'aigües pluvials ha quedat enterrada i sobre ella discorre actualment el vial obert fa uns moments al trànsit.


No cal ni dir que aquesta obra constitueix la primera fase del projecte "Col·lector-Vial Perimetral" i evidentment és una gran millora en la comunicació entre les dues platges valleres perquè aquesta via, amb dos carrils, serà a partir d'ara la millor alternativa d'unió.