L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de juliol del 2020

La jove violinista de Tavernes, Cecilia Arnau, guanya un dels premis del “Concurs Internacional de Violí Xina-Espanya”


La jove violinista de Tavernes, Cecília Arnau, guanya un dels premis del “Concurs Internacional de Violí Xina-Espanya”.

Cecília Arnau Toran suma un premi al seu palmarès en haver obtingut el 4r premi de la seua categoria en el "Concurs Internacional de Violí Xina-España", organitzat per la Fundació del Conservatori del Liceu i l’Associació Intercultural Zhong-xi-quiao .

Cecília Arnau participava en la categoria B1 i ha estat l’única espanyola seleccionada per a la final, on a més ha estat premiada. Dels aspirants presentats, majorment xinesos, en passaven 18 a la 2a ronda i d’aquests hi havia havia 6 premis i 6 diplomes. Cecília ha quedat la 4 premiada amb guardó. Els membres del tribunal procedien de centres musicals de prestigi internacional d’arreu del Mon, condició que també reunia el Comité Organitzador.

D’Enguany han participat en l'esdeveniment un total de 206 concursants, incloent violinistes de la Xina (Continental, Hongkong, Macau ), Espanya, el Japó, els Estats Units d'Amèrica, Puerto Rico, Costa Rica, Polònia, els Països Baixos, Itàlia, Ucraïna, Corea de Sud, Armènia, Hondures, França i Austràlia. 

Cecilia Arnau Torán va començar els seus estudis musicals als 3 anys i en l'actualitat, amb 10 anys d'edat i sota la tutela del seu pare, el catedràtic de violí Eduardo Arnau, és alumna del solista Gjorgi Dimcevsky i de l'escola de Música CIM de Mislata amb Mireia Pérez.

La nostra enhorabona a Cecília i la seua família