L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 16 de juliol del 2020

DIA 16 DE JULIOL: Es dispara el brot de Gandia, amb 20 infectats, en el nové dia sense defuncions al País Valencià


El brot de Gandia es dispara i s'ha convertit en el gran brot valencià a hores d'ara: en el darrer dia sanitat ha confirmat 20 casos nous, que sumats als 10 dels quals ja vam informar ahir ens situa en 30 totals. És un brot familiar que s'ha estés per contacte amb coneguts.

Gandia intensificarà el control en l'ús de les mascaretes i l'acompliment de la distància social, a més del control en l'aforament dels establiments, segons fonts de l'Ajuntament gandià.

No és l'únic brot al País Valencià, i les darrers hores el departament de Salut Pública ha detectat dos nous focus a Benidorm, amb 4 membres positius d'una família, i a Peníscola, un altre brot familiar que afecta 3 persones.

La millor noticia és que un dia més no hem tingut cap mort, és a dir, és el nové dia sense defuncions,  encara que des d'ahir  39 persones han donat positiu en proves PCR  (26 a València, 8 a Alacant i 3 a Castelló)

En aquests moments, són 303 les persones infectades, l' 1,57% del total de casos detectats que sumen 11.900 totals des de nivell autonòmic. Pacients ingressats només hi ha 68, amb 4 en Unitats de Vigilància intensiva (UCI), mentre 79 persones van rebre l'alta mèdica ahir dimecres: en total, 17.578 persones curades.

ACTUALITZACIÓ DE DADES 16 DE JULIOL

📌 39 NOUS casos positius PCR:

- 3 a la província de Castelló
- 8 a la província d'Alacant
- 26 a la província de València
- 2 no assignats

📌  Total casos confirmats per PCR: 11.900

📌 68 persones ingressades en data d'avui:

- 18 a la província de Castelló, sense pacients en UCI
- 16 a la província d'Alacant, d'aqueixos 2 en UCI
- 34 a la província de València, d'aqueixos 2 en UCI

📌  ALTES: 79

- 20 a la província de Castelló
- 20 a la província d'Alacant
- 39 a la província de València

📌 DEFUNCIONS: 0

🔖 Total PCR + Test Ràpids realitzats: 509.575

📌 RESIDÈNCIES DE MAJORS
Hi ha casos positius en 6 residències.