L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 20 de juliol del 2020

L'alumnat del taller "Et Formem" actua als ullas de Tavernes amb tasques de millora


L’alumnat de l’especialitat de forestal del Taller “Et Formem” han continuat els treballs a l’Ullal Gran i Ullal de les Penyetes, on han instal·lat i ampliat fa uns dies el sistema de reg de la zona, i s’han dut a cap regs d’auxili als arbres i vegetació, així com treballs complementaris de cava i escarda.

L’alumnat també ha realitzat treballs de manteniment, desbrossaments i control de rebrots d’arrel per tal d’afavorir les herbes rastreres de praderia i impedir la proliferació d’herbes altes, de les quals s’eliminen les llavors.

Els treballs completen els efectuats anteriorment, quan es va dur a cap una prova pràctica puntual de rendiment i es va acabar el desbrossament manual per a prevenció en selvicultura.