L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de juliol del 2020

L'alcalde i la regidora de Turisme es reuneixen amb el diputat de Turisme, Jordi Major, per impulsar un Pla de Turisme

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, s'ha reunit  en el  Patronat de Turisme de Diputació amb Jordi Mayor, diputat responsable, per tal d'impulsar un Pla de Turisme efectiu que pose en valor Tavernes i el seu patrimoni cultural i turístic. L'alcalde anava acompanyat per la nova regidora de Turisme, Lara Romero.

La reunió  reprén els tràmits iniciats temps enrere, com vam informar,  per tal d'adherir-nos a la xarxa de Destinos Turísticos Inteligentes valencians (DTI-CV) amb la intenció de crear un marc de relacions entre destinacions i fomentar sinergies entre les distintes ciutats i pobles adherits, així com amb les empreses i les entitats turístiques del País Valencià

La Xarxa DTI-CV mpulsada per la Generalitat i l’AVT vol crear un marc de relacions entre destinacions turístiques i les empreses i entitats turístiques valencianes. El seu objectiu és generar la transferència de coneixements per a facilitar la planificació i gestió de les destinacions turístiques sobre la base d’un model  de territori turístic intel·ligent.  L'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (InvatTur)  serà l'organisme encarregat de la coordinació de la Xarxa.

Això permetrà accedir a una sèrie de beneficis que estableix el Reglament de la pròpia Xarxa DTI-CV, entre els quals es troba la sol·licitud d'ajudes específiques a entitats locals en matèria de DTI.