L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 31 de juliol del 2020

L'Ajuntament de Tavernes rep les noves instal·lacions atlètiques del Camp del Vergeret


L'Ajuntament de Tavernes ha rebut les obres de les noves instal·lacions esportives per a la pràctica atletisme en el Camp del Vergeret". El projecte es va iniciar i es va acabar durant el període que Josep Llácer, de Compromís, presidia la regidoria d'esports i ha suposat una inversió de 144.674 euros, impostos inclosos, dins del programa de millora d'instal·lacions esportives iniciat pel govern municipal de Compromís.

L'alcalde Sergi González, acompanyat per la nova regidora d'esports Lara Romero i pel regidor de Contractació Enrique Chofre, així com pels tècnics municipals que havien d'informar i certificar la conformitat de l'obra, han manifestat la satisfacció per aquesta recepció.

Les noves instal·lacions consten d'una pista de tartan de 60 metres de llargada, amb un total de 8 carrils d'un metre i vint centímetres d'ample,  6 dels quals són per a la pràctica de velocitat, una pista per practicar el salt d'alçada i una altra el salt de llargada amb el seu fossat. Al costat, s'ha disposat la zona de llançament de pes i de disc. En aquest darrer cas del disc només serà per a practicar la tècnica.


El regidor Josep Llàcer va remarcar en iniciar-se les obres que aquestes instal·lacions servirien per a la pràctica dels alumnes dels clubs d'atletisme locals, però també per introduir l’atletisme als xiquets i joves de centres escolars i instituts en els seus horaris escolars. El projecte que es va iniciar la passada legislatura amb una subvenció compresa dins del Pla SOM d'inversions de la Diputació  facilitarà la pràctica d'algunes modalitats d'atletisme que fins ara no era possible.