L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 de juliol del 2020

La regidoria d'Urbanisme inicia un procés de millora i regeneració urbana en la zona de les antigues naus de la fàbrica Federico Giner SA



La regidoria d'urbanisme que presideix Josep Llàcer, de Compromís, ha iniciat un estudi de regeneració urbana de la zona de les antigues naus de la fàbrica de Federico Giner SA.

Aquestes naus de l'emblemàtica fàbrica de moble escolar estan en desús des de fa 8 anys, i ara els tècnics municipals preparen la documentació tècnica per poder iniciar en breu un procés de participació pública que servesca per redefinir els usos i millorar la fesomia d’aquest barri.

La noticia ha estat confirmada pel regidor d'Urbanisme, Josep Llácer, que ha indicat que la intenció és millorar les dotacions públiques del barri i engegar un procés de regeneració urbana donada la degradació que ha patit la zona d'ençà que Federico Giner SA va deixar d’exercir la seua activitat industrial.


El regidor de Compromís ha assenyalat que “seguint el compromís d’aquest Govern en la millora constant de la nostra ciutat i de regeneració de les zones degradades, iniciem aquest estudi per reconvertir i revitalitzar una zona emblemàtica  de Tavernes que a més és la façana d’entrada a la ciutat per l’oest".

Josep Llácer, responsable d'Urbanisme, ha remarcat que amb "aquesta actuació donem continuïtat a les accions de millora en les dotacions que ja estem fent en la zona de Divina Aurora-Patronat amb l’habilitació de zones verdes, àrees de jocs infantils i zones d’aparcament".

El compromís de l'Ajuntament és "aconseguir que aquest barri siga més atractiu i els veïns i veïnes que l’habiten gaudisquen de tots els serveis necessaris. L’objectiu final és preparar i presentar un projecte d’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) per a la zona nord-oest del casc urbà de Tavernes”, ha confirmat Josep Llàcer.