L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 18 de juliol del 2020

Ja pots comprar les entrades per als concerts "Amors d'Estiu", el millor cicle de concerts a Tavernes


"Amors d'estiu" és un cicle de concerts, potser el millor, per aquest estiu a vora de la Mediterrànea, i on Tavernes i Benidorm són l'epicentre musical de la nova modalitat.

Les entrades per als concerts de Tavernes ja es poden comprar a:



“Amors d'Estiu" durà a cap 2 setmanes de concerts en 2 ciutats diferents de la costa Mediterrània: Tavernes (del 05 al 12/08) i Benidorm (de l'11 al 20/08), amb un cartell d'allò més variat per a tota mena de públic. Amb aquest format es pretén disposar d'una oferta cultural en un any on únicament es podrà gaudir d'importants artistes en un format reduït i exclusiu.



Cal tindre en compte que, davant la nova situació de seguretat sanitària que ha provocat la Covid-19 i amb la qual haurem de conviure els pròxims mesos, naix aquesta proposta que s'adapta a la normativa i condicions sanitàries i de seguretat per a poder realitzar concerts amb un aforament màxim de 800 persones, a l'aire lliure i en un espai o recinte amb capacitat per a 3 vegades més d'aqueix aforament (30%) on el públic romandrà assegut i numerat.

El recinte de Tavernes és l'ubicat al sector 12, i és el mateix que ha vingut ocupant festivals tan importants i multitudinaris com "Iboga Summer" i "Mediterànea", la qual cosa permet complir amb les exigències de la nova normativa sanitària, garantir el distanciament social en els diferents accessos als recintes i durant la pròpia celebració dels concerts.