L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de juliol del 2020

La UE Tavernes presenta el cos tècnic de la temporada 2020-2021


La UE Tavernes ha efectuat avui la presentació oficial del cos tècnic del primer equip, que militarà en la Preferent Valenciana. Al capdavant del cos tècnic la pròxima temporada i com a entrenador titular estarà el valler Ximo Enguix, de gran experiència en el món del futbol després d'haver jugat a la UE Tavernes, València CF, Salamanca, Recreativo de Huelva, Polideportivo Ejido, Sporting de Gijón, Rayo Vallecano i CE Castelló.

Com a entrenador, ha dirigit a equips com SD Sueca, UE Gandia, Silla CF. La passada temporada va entrenar al Juvenil A, on va substituir a José Enrique Cuñat, per malaltia .

El projecte de la UE Tavernes per al 2020-2021 es completa en el cos tècnic amb Alberto Pons com a preparador físic i Rafa Sansaloni "Ros" com ajudant, Bautista Mota com a entrenador de porters i José Verger "Monget" com a delegat. En el cos mèdic, Maria Barber serà la fisioterapeuta del club.

Des d'ací donem l'enhorabona a tot el cos tècnic i els animem i  desitgem sort en la tasca important d'aconseguir l'ascens a tercera divisió la pròxima temporada.


Basat en el nota de UE Tavernes