L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 30 de juliol del 2020

AVUI 31 DE JULIOL I DEMA 1 D'AGOST podeu viure la Prehistòria al jaciment de Bolomor



Demà, 31 de juliol, i dissabte 1 d'agost podràs viure la prehistòria a uns dels jaciments paleolítics més destacats d’Europa: la cova de Bolomor de Tavernes.

El jaciment arqueològic  està situat a 2 km de Tavernes  i l’excavació i investigació ha proporcionat abundants materials prehistòrics, com ara restes lítiques, òssies, estructures de combustió i fòssils d’homínids. També s’hi ha documentat un excepcional i únic registre prehistòric sobre la utilització de fogueres al llarg de 250.000 anys, evidències de foc controlat que es situen entre les més antigues d’Europa.

La cova del Bolomor representa un important lloc en la costa del Mediterrani per a descobrir els orígens i les característiques del poblament paleolític europeu, les formes de vida dels neandertals i d’altres homínids que els precediren.

Demà divendres i dissabte al Parc Arqueològic Bolomor podrem gaudir de diferents activitats i demostracions al voltant de la tecnologia paleolítica, l'evolució humana i tècniques de producció de foc.

Divendres 31 de juliol

18 h. Apertura del centre i recepció de grups.

Demostracions de tecnologia paleolítica, evolució humana, tècniques de producció de foc.....

22 h. Concert de Neenymus

Dissabte 1 d'agost


Horari de 11 a 15 hores i de 17'30 a 23 hores: Demostració de tecnologia paleolítica i evolució humana

21 h. Activitat: L'origen i els usos del foc en la prehistòria