L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 de juliol del 2020

Canvi d'ubicació de la Fira de Sant Jaume motivat per la Covid-19


Enguany, per les circumstàncies que tenim amb la nova normalitat, traslladem la Fira de Sant Jaume al Llac de la Goleta.

S’ha estudiat el perímetre per tal de calcular els m2 del recinte.

Serà un recinte amb aforament controlat i registre d’entrada on hi haurà distintes marques al terra indicant les distàncies.

L'entrada al cinema, que es realitzarà divendres i dissabte, es situarà a l’interior del recinte de la fira, de manera independent.

  • A l'entrada del recinte hi haurà un control d'accés on es prendrà la temperatura i s'anotarà el nom i telèfon de contacte per unitat de convivència o familiar.
  • És obligatòria la higiene de mans a l’entrada del recinte on es facilitarà el gel hidroalcohòlic.
  •  És obligatori l’ús de la mascareta.
  • Tots els menors de 12 ANYS han d’anar acompanyats d’un major adult responsable.
  •  La higiene freqüent de les mans és la mesura principal de prevenció i control de la infecció.
  • Tapar-se el nas i la boca amb un mocador per a tossir o esternudar i després tirar el mocador a la paperera. Si no tenim paper, utilitzar la part interna del colze per a no contaminar les mans.
  • S'ha de mantindre la distància social.
  • NO podrà accedir al recinte cap persona que estiga en aïllament domiciliari per tindre diagnòstic de la COVID-19 o algun dels símptomes compatibles amb la COVID-19.

Preguem que facen cas de les indicacions i recomanacions del personal encarregat del bon funcionament de la fira, pel bé de totes i tots.