L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de juliol del 2020

Millora de la zona de jocs infantils en l'avinguda de la Marina de la platja


L’alumnat de l’especialitat de jardineria del Taller "Et Formem"  du a cap diversos treballs en la platja, com és l'actuació en la millora del paviment en les zones de joc infantils i el sanejament de la base de les palmeres de l'Avinguda de la Marina.


En aquesta via principal, els treballs s'han dirigit a la millora i reparació de les zones de jocs, en les quals s'han omplert de ciment els clavills i s'ha col·locat un nou revestiment  horitzontal de gespa artificial punts del passeig de vianants central de l’Avinguda de la Marina.

Les fotografies permeten comprovar el treball que s'hi realitza. A més de la millora en aquests espais infantils, s'actua també en la base i coll de les palmeres, on es procedeix a retirar el cautxú que s'ha incrustat, se saneja també el perímetre i després es col·loca gespa artificial.