L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 18 de juliol del 2020

RECORDEU: Avui se celebra la 16a edició del Festival Desllunat, a partir de les 20 hores al Llac de la Goleta


La 16a edició del Festival Desllunat (abans Pop al Carrer) se celebra avui amb la novetat obligada per la Covid-19 de celebrar-se en format reduït, i durant un sol dia: avui dissabte 18 de juliol a partir de les 20h al Parc del Llac de la platja de la Goleta de Tavernes.  No obstant presentar-se  enguany amb un format adaptat a les noves circumstàncies, no deixa de costat el seu tarannà de sempre, i sobre tot de posar en valor noves tendències musicals i als músics de casa.

Enguany, a l'escenari situat al parc del Llac de la platja de la Goleta de Tavernes, tots de casa, es donaran cita La POP, Petita Orquestra Peiotaire, per divertir al públic familiar revisant els temes de la tradició musical d’ací i del més enllà enregistrats al seu recentment editat segon disc Vol. 2; Las Libelu, grup musical saforenc que connecta cançons i paisatges sonors amb les veus femenines de Mamen Bautista, Rosana Nácher i LaCris; l’amic de LaCasaCalba Carles Pastor, que remata la gira del seu darrer treball Andròmina al temps que ens avança les seue noves propostes macerades durant el confinament i Òscar Briz, una altre dels grans i bons amics de la casa que vindrà acompanyat de la seua banda per fer un repàs a la seua dilatada carrera musical així com també per avançar nous temes que enregistrarà en breu.

Se sumarà també el binomi humorístic Pare i fill que vetllaran pel manteniment de la distància social, durant l'esdeveniment. Com de costum, també hi haurà menjar de proximitat i petites grans sorpreses artístiques a la vora de la Mediterrània.

Per a aquesta edició dins la nova normalitat s’han considerat les mesures higièniques i de prevenció marcades per les autoritats sanitàries davant la Covid19 i és per això que el recinte estarà acotat amb una única entrada pel Passeig dels Tarongers. A més, a l’interior del recinte hi haurà distribuïts diferents punts amb gel hidroalcohòlic i es desinfectaran, després de cada ús, el llocs comuns com les taules, la barra del bar i els wc.

Segons la nota de premsa remesa per LaCasaCalba