L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de juliol del 2020

La Junta Local Fallera de Tavernes organitza i acull la reunió de les Juntes Locals valencianes


La Federació de Falles de Tavernes va ser anit  per primera vegada l’encarregada d’acollir la reunió de Juntes Locals valencianes, un acte que va tindre lloc en el Saló la Font.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, va donar la benvinguda a tots els assistents i va expressar el content i satisfacció de Tavernes i els seus faller per acollir aquesta reunió. L'acte el va tancar el regidor i president de la Junta Central Fallera i casal, Carles Galiana, qui va acomiadar aquest encontre de juntes fallers. Entre els assistents, la regidora de festes de Tavernes, Encar Mifsud i la fallera major de València, Consol Llobell, en la fotografia anterior entre l'alcalde, Sergi González i Carles Galiana.

Una assemblea de les Juntes Local valencianes que va ser senzilla, realitzada al voltant d’un sopar de germanor, va servir per aprovar l’acta de la darrer reunió i decidir també els actes que el món de les falles realitzarà de manera conjunta en la pròxima edició fallera.

Les juntes locals reunides van guardar també un minut de silenci en record de fallers i falleres que han mort el darrer any i en temps de Covid. Al final, en l’esplanada que serveis d’aparcament del local, es va disparar un menut castell de foc d’artifici.