L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 18 de juliol del 2020

Els veïns i veïnes participen en gran nombre deixant les deixalles doméstiques a l'ecomòbil de la platja



La segona jornada de recollida de trastos i deixalles domèstiques efectuada per l'ecomòbil, un camió de grans dimensions replet de contenidors distints per separar en origen les deixalles (piles, perilles, olis...)  ha resultat també tot un èxit gràcies a l'actuació cívica de molts estadants que s'hi han acostat per deixat tot tipus de trastos i elements per reciclar.


La regidora responsable de l'àrea, Mònica Palomares, de Compromís ha donat les gràcies a tots els que hi han participat, destacant televisors i electrodomèstics entre els objectes dipositats. "Una vegada més el civisme i responsabilitat dels veïns vallers, que viuen ara a la platja, s'ha fet patent en la col·laboració en aquestes accions que pretenen, sobre tot, conscienciejar de la necessitat del reciclatge i de no abocar deixalles que perjudiquen el medi ambient" ha indicat la regidora.





El servei d'arreplegada era totalment gratuït, oferit per l'Ajuntament en col·laboració amb el Consorci de Residus Ribera Valldigna, entitat a la qual pertany Tavernes.