L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 23 de juliol del 2020

PLE EXTRAORDINARI: S'aprova el Pla d'Igualtat per a funcionaris i empleats municipals

L'Ajuntament de Tavernes, per unanimitat dels grups presents, aprovaren en la sessió extraordinària celebrada ahir a les 14 hores la continuació del Pla d'Igualtat que s'aplica a funcionaris i empleats municipals.

La regidora de Igualtat, Noe Alberola, assenyalava en la seua intervenció que la proposta era aprovar la continuació del Pla d'Igualtat fins ara vigent per a un temps de tres anys més, amb la inclusió de les noves aportacions, i expressava també la voluntat de continuar treballant des del Comité d'Igualtat en l'Ajuntament  a través de la col·laboració i participació de sindicats i de la resta de membres dels grups municipals.

"És un full de ruta, però també un document viu que anirà  actualitzant-se amb les noves dades i sumara les aportacions que es facen" concloïa la regidora de Compromís..

La continuació del Pla d'Igualtat  es va aprovar per unanimitat (foto superior), i es comptar amb la queixa del grup Ciudadanos que recordava que s'havia demorat el temps d'aprovació prevista. La regidora Noe Alberola  va recordar que el pla anterior havia caducat el passat 6 d'abril, en ple temps de pandèmia, i el departament encarregat d'actualitzar i dur endavant la proposta de nou pla va prioritzar el dedicar primer que res el temps i els esforços a atendre les persones, i es continuaria el treball del pla en temps de més normalitat. La Regidoria de Serveis Socials i Igualtat ha estat una de les que més càrrega de treball ha tingut des de març per la pandèmia.

Les persones implicades en la redacció van demanar una prorroga de sis mesos i així pode treballar després en més calma, una prorroga que se'ls va concedir a través d'un decret que va signar la mateixa regidora responsable.