L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 16 de juliol del 2020

Les brigades agrícoles efectuen tasques de neteja de camins, sèquies i zones de platja


Les brigades agrícoles formades amb les persones contractades del personal del SEPE reforcen a Tavernes les feines de neteja de camins, séquies i, fins i tot la platja, segons ha confirmat el regidor responsable de l'àrea d'Agricultura de l'Ajuntament, Emili Enguix de Compromís.

"S'estan realitzant actuacions en la platja, com eliminar les canyes abocades per la mar, i neteges generals dels camins Marenys, Travesser, Vadell i Gandia. Són treballs que alleugeren la tasca que duem a cap dins de la programació general de treballs efectuats per previndre els efectes de la pluges, a més de la neteja i conservació d'infraestructures" indicava Emili Enguix.

La suma d'efectius del SEPE  i el reforç que suposa la seua presència, fa que les tasques avancen a bon ritme.

L’Ajuntament de Tavernes contractarà un total de 112 persones per a realitzat treballs d'adequació i millora dels espais naturals i l’entorn de la ciutat: neteja de zones humides, actuacions en camins i àrees recreatives i neteja del límit urbà. L'Ajuntament destina a aquesta contractacions un total de 170.630 euros, gràcies a la subvenció  de l'entitat estatal Ocupació Estatal (SEPE)