L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 27 de juliol del 2020

Tinc trastos a casa, què puc fer?



L'ecoparc de Tavernes té establert un horari extraordinari fins el pròxim dia 24 de setembre, d'enguany. El Consorci Ribera-Valldigna de residus,  per motiu de la Covid-19 ja ajustat els horaris dels  ecoparcs de les comarques on dona el servei, entre els quals hi ha Tavernes, amb l'objectiu de donar més i millor servei a la ciutadania a l'estiu.

HORARI ECOPARC AMPLIAT
DE DILLUNS A DIVENDRES DE 8-20h
DISSABTE I DIUMENGE 8-14h

El dipòsit de trastos de tot tipus (mobles, electrodomèstics, restes d'obra de casa, lampades, elements d'electrònica, olis...) es gratuït i, a més a més, l'encarregat  pregunta el DNI perquè el Consorci ofereix un descompte de la taxa que es paga tots els anys per les coses que es deixen a l'ecoparc.

Recordem així mateix que l'Ajuntament disposa d'un servei gratuït a domicili d'arreplegada de trastos. Cal telefonar a l'Ajuntament i se us indica dia i hora en que podeu traure a la porta de casa els trastos a arreplegar.