L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de juliol del 2020

AVUI, 27 DE JULIOL, 11 HORES: La Valldigna no incrementa els contagis, el contrari que a la Safor


La darrer actualització de la Conselleria de Sanitat sobre les dades de la Covid-19 realitzada avui a les 11 del matí, deixa a la Valldigna en la mateixa situació de la setmana passada: no hi ha cap novetat, cap infectat més en la Valldigna, fora dels coneguts de fa ja bastants dies i que va coincidir amb l'inici del brot a Gandia.

Com podeu observar, les dades estan arreplegades el passat dijous 23, baremades el dia següent, divendres 24, però no s'han publicat fins l'actualització de les 11 hores del dia d'avui, dilluns. Desconeixem si dins de les dades globals referides al País Valencià, que solem publicar tots els dies a la nit, pot haver-hi alguna segona actualització. Si fos així, tornarem a informar.

Cal dir que és temps de fake-news, de notícies falses, d'eixes que s’envien als grups socials no sabem clarament amb quin objectiu, i sense cap evidència de veracitat. Us preguem que no doneu crèdit a informacions no contrastades i no contribuïu a difondre-les.

Quan a la resta de la comarca Safor-Valldigna, segons la informació facilitada per les autoritats sanitàries comarcals a Radio Gandia, i que podeu llegir al seu web, el nombre de contagiats per la Covid-19 creix en la Safor. De manera resumida direm que, fins ahir diumenge, hi havia 138 contagiats confirmats per PCR, o siga, un augment de 24 casos més que el passat divendres.

La major quantitats dels infectats estan registrats a Gandia, destacant un augment en els contagiats del Centre d'Acollida de Menors de Rótova, on s'han confirmat més de mitja dotzena per proves PCR.

Com a data positiva dir que  només hi ha 4 persones en planta, en el Hospital Comarcal Francesc de Borja de Gandia. El ritme de realització de provés PCR en la comarca es manté en unes 250 per dia.