L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 18 de juliol del 2020

Ni Tavernes ni cap localitat de la Valldigna han tingut infeccions els darrers 14 dies. Preocupa el brot de Gandia, amb 49 infectats


Tavernes, com la resta de localitats de la Valldigna, no ha tingut cap infecció els darrers 14 dies, segons les dades oficials del passat dia 16 i que foren introduïdes ahir divendres en el web de la Conselleria de Sanitat.

Tavernes no es troba entre les poblacions valencianes que han patit casos d’infecció per la Covid-19 els darrers die, però la nostra comarca i àrea sanitària, pateix un rebrot important, i no volem que açò siga de mal averany però repetim: cal extremar les precaucions, en tots els sentits, en totes les relacions socials i familiars.

El rebrot de Gandia ja té un total d'infectats de 49 persones, segons les darrers dades d'ahir i ens obliga a extremar les precaucions. El brot es va detectar dimecres amb 10 persones, dijous sumava 20 casos més i ahir divendres s'incrementava en 19. Té origen familiar i s'ha estés als seus contactes socials.

Les dades que consten al web de Conselleria estan referides, com hem dit, al dia 16.


Actualment hi ha un total de 21 brots de la Covid-19 al País Valencià, amb un total de 67 municipis afectats pel virus. Les dades en aquest cas també són del dia 16 i no estan actualitzades a horas d'ara.

CASTELLÓ

Alcalà de Xivert (1), Almassora (1), Benicarló (1), Benicàssim (3), Borriana (11), Cabanes (1), Càlig (2), Castelló de la Plana (7),L'Alcora (2), La Vall d'Uixó (2), Morella (1),Peníscola (1), Sant Joan de Moró (1), Vila-real (3), Vinaròs (2).

VALÈNCIA

Alaquàs (2), Alboraia (2), Alcàsser (2), Aldaia (2), Alfafar (3), Ayora (1), Burjassot (11), Carcaixent (1), Cullera (3), Foios (14), Fortaleny (3), Gandia (16),  La Pobla de Vallbona (2), Llíria (5), Manises (4), Massamagrell (2), Miramar (1), Mislata (5), Montcada (1), Montaverner (1), Museros (3), Paiporta (1), Paterna (1), Quart de Poblet (1), Quartell (1), Rafelbunyol (4) Requena (3), Sedaví (2), Sueca (1), Torrent (1), Utiel (3), València (64), Xàtiva (2), Xeraco (2), Xirivella (1).

ALACANT

 Alacant (3), Alcoi (1), Benidorm (6), Biar (1), Callosa d'en Sarrià (1), Crevillent (2), Dénia (1), Elda (1), Elx (15), Finestrat (1), L'Alfàs del Pi (1), Orihuela (1), Pedreguer (1), Pilar de la Horadada (1), Santa Pola (7) Torrevieja (1),Villena (1).