L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 21 de juliol del 2020

ULTIMA HORA: L'actualització de la Conselleria de Sanitat de fa una hora, confirma 1 infectat a Tavernes, Simat i Barx


La darrer actualització de les dades de la Conselleria de Sanitat, efectuada fa unes hores,a les 13 hores d'avui, ens ha dut la desagradable noticia d'1 infectat per la Covid-19 a Tavernes, Simat i Barx., tots confirmats per test PCR. Només Benifairó es lliura d'aquesta infecció.

Aquest matí (8'33 hores) hem publicat la noticia que, segons la darrer actualització publicada per la Conselleria de Sanitat ahir de vesprada, 15 hores del 20 de juliol, cap localitat de la Valldigna tenia infectats els darrers 14 dies per la Covid-19. Malauradament, hem de rectificar la bona noticia del matí, perquè  la realitat ha canviat amb l'actualització de fa poc i així ho publiquem.

Com és habitual no ha transcendit cap detall per ara sobre com s'haurien infectat, i només podem informar del fet i res mes.

Mentrestant, Sanitat ha elevat a 77  els casos positius de la Covid-19 detectats per prova PCR a Gandia, i a l'Hospital Comarcal Francesc de Borja hi hauria 7 persones ingressades en planta, sense necessitar ser traslladats a la UCI.

Actualment s'estan duent a cap cada dia més de 200 proves PCR per a determinar altres casos positius  i evitar l'expansió.