L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 14 de juliol del 2020

Temps avui molt regirat amb possibilitat de pluges i tempestes a la vesprada


Avui el temps s'anuncia regirat, i l'Agència Estatal de Meterología (Aemet), ja ha activat l'alerta taronja per pluges que poden ser fortes i deixar més de 40 l/m² en una hora  acompanyades de tempestes que podrien descarregar calamarsa gran.

L'alerta taronja afecta majorment a l'interior sud de la província de València, i l'alerta groga a l'interior nord, encara que en aquesta zona s'espera que la pedra siga de menor grandària i que les precipitacions deixen acumulats de més de 30 l/m² en una hora, a diferència del sud, on com hem dit s'esperen que caiguen més de 40 l/m².

L'emergència  es dicta entre les dues de la vesprada i les deu de la nit per a l'interior  sud de la província de València, i no es descarta que ens arribe alguns efectes a la costa.

Aquest matí predominaran els cels poc nuvolosos amb intervals de núvols mitjans i alts i a l'interior nuvolositat d'evolució diürna amb ruixats i tempestes que podran ser localment fortes, sense descartar que arriben a punts del litoral.