L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

diumenge, 12 de juliol del 2020

DIA 12 DE JULIOL: No hi ha cap cas d'infecció per coronavirus a Tavernes i demés localitats de la Valldigna: Balanç setmanal al País Valencià


Ni Tavernes ni cap de les poblacions de la Valldigna han estat afectades pels nous casos de coronavirus, que si han afectat a 45 municipis del País Valencià. Els casos més nombrosos, el cap i casal, València, la ciutat més afectada amb 26 casos, seguida de Burjassot amb 11, Benidorm amb 6  i Elx i Mislata amb 5 cadascun.

Aquesta setmana, segons les dades de la Conselleria de Sanitat, a més de les poblacions esmentades han comptabilitzat casos de coronavirus les següents localitats, per nombre de casos: Vila-real i Castelló de la Plana (3), Gandia, la Pobla de Vallbona, Xàtiva, Benicàssim, Torrent i Llíria (2), Alacant, Alaquàs, Alboraia, Alfafar, Ayora, Benicarló, Biar, Borriana, Callosa d'En Sarrià, Crevillent, Dénia, Elda, Finestrat, la Vila Joiosa, Massamagrell, Miramar, Morella, Museros, Novelda, Onda, Paiporta, Pedreguer, Quart de Poblet, Requena, Rocafort, Sant Joan de Moro, Sedaví, Torrevieja, Utiel, Villena,Vinaròs i Xirivella.


BALANÇ SETMANAL COVID-19 COMUNITAT VALENCIANA (3 a 10 Juliol)

✅ 🔻 Es tanca la setmana amb tres dies consecutius sense defuncions en tota la Comunitat. És la setmana amb menor número de morts: 1.

✅ 🔻 Les províncies de Castelló i Alacant no han registrat cap defunció en tota la setmana. València 1.

✅ 🔻 Es manté la taxa activa d'hospitalització per davall del 2,6%.

✅ 🔻 La taxa de letalitat (Percentatge de morts sobre el total de casos confirmats) en la Comunitat Valenciana continua baixant. Aquesta setmana és la més baixa de tot el període (7,75).

✅ 🔻 Acaba la setmana sense ingressats en UCI a les províncies de Castelló i València.

✅ 🔺 S'han donat d'alta 365 persones en aquesta setmana. Una mitjana diària de 52 altes.

✅ 🔺 El nombre total de proves realitzades per a la detecció del coronavirus aquesta setmana han sigut 23.970. Una mitjana diària de 3.400 proves.

Les dades del balanç provenen de l'Informe Bufort.