L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 11 de juliol del 2020

PLENARI JULIOL 2020: Tavernes treballa en un projecte mancomunat per albergar un refugi caní en el nostre terme

Mònica Palomares, regidora de Compromís responsable de Benestar Animal, va confirmar al plenari del passat dilluns, dia 6 de juliol, que l'Ajuntament de Tavernes es va oferir a cedir uns terrenys municipals per albergar el refugi caní de les comarques Ribera-Valldigna.

"Som un poble amb sensibilitat social i valorem l’estat de benestar de l’animal mes enllà del cost econòmic. Tindre un refugi públic d’animals es pensar en Tavernes. El refugi serà de gestió directa, amb personal especialitzat i atenció directa, que mirarà sempre pel benestar dels animals i amb lema sacrifici zero" remarcava la regidora de Compromis en confirmar la notícia.

La intervenció del regidor d'Urbanisme, Josep Llácer, va servir per a confirmar que el seu departament du a cap la gestió urbanística que facilitarà la ubicació a Tavernes del servei.

"Parlem de 2 parcel·les de propietat municipals, ubicades dins de la zona del Golfo. Actualment estem treballant en la reparcel·lació urbanística i prompte donarem resposta a la sol·licitud que ens ha fet arribar la Mancomunitat de la Ribera, enviant-los el document de cessió amb les dades de la parcel·la així com les condicions de cessió" informava Llácer.


La regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, després del plenari, ens confessava que per a ella era un projecte molt il·lusionador i que, sense cap dubte, millorarà el servei i l'atenció als animals abandonats.

Cal recordar que Tavernes i la Valldigna, ja comparteix serveis mancomunitats amb la Ribera, com és el cas del servei del fem domèstic que, des de fa moltes dècades, l'efectua el Consorci de Residus Ribera-Valldigna, i que facilita que el fem de les nostres poblacions es porte a la planta de Guadassuar.

Aquest nou servei a ubicar a Tavernes seria també un factor per adherir a la resta de municipis de la Valldigna, i tota la infraestructura i instal·lacions es vol gestionar perquè siga executada dins dels plans que té previstos la Diputació de València quan a benefici animal.