L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de juliol del 2020

Te'n recordes? Què va succeir un 15 de juliol del 2016?


Avui fa 4 anys. El 15 de juliol del 2016, veïns i estiuejants de la platja, encapçalats per alcalde Jordi Joan i regidors de Compromís es concentraren davant de la Delegació del Govern, essent el gandià Juan José Moragues (PP) delegat i representant del govern de Rajoy.



L'Ajuntament de Tavernes convocava la concentració  i dos autobusos eixiren del Parc del Nord de la platja cap a València. De l'Ajuntament de Tavernes només l'alcalde i regidors del govern de Compromís hi acudiren. Cap regidor de l’oposició es va desplaçar a València tot i que es demanava millores per a la platja de la Goleta, la de de Tavernes,  que són les platges de la nostra localitat i, per tant, hauria d'haver estat una demanda conjunta de tots els partits.


La regidora i portaveu del PP tampoc hi era present. Ella que ara tant s'ompli la boca dient que sempre ha defensat la Goleta no hi era. I és que, com tothom sap,  només ara, quan ja el seu partit no governa a Madrid es mostra reivindicativa. Abans només hi havia silenci, el seu i del seu partit. Aquell dia, per exemple, es va quedar a casa, potser no calia emprenyar els "jefes" de València.

Unes 120 persones eren les que s’hi concentraren de forma pacífica davant de la Delegació de Govern, les dels 2 autobusos i les arribades per mitja propi. Una discreta vigilància i una dotació de les forces seguretat esperava els assistents, que foren ubicats a la vorera d’enfront.


L'alcalde Jordi Joan, en el seu facebook, publicava els fets després:

"Hui ens hem concentrat de manera pacífica, però contundent, a Delegació de Govern a València per reivindicar una platja digna en la Goleta. He d'agrair a tota la gent que ha fet l'esforç per desplaçar-se i s'ha implicat en un problema que ens afecta als veïns, residents de la platja i l'economia de Tavernes.

Després de la concentració, dos veïns de la platja i jo ens hem reunit amb el Delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, i  el cap de la Demarcació de Costes, Vicente Ibarra. Els hem demanat que adopten una solució definitiva i que, dins les seues competències,  ens els propers pressupostos de l’Estat estiguen contemplades les actuacions pertinents per a la platja. Continuarem lluitant per reivindicar els interessos de Tavernes".