L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de juliol del 2020

Les dades de Conselleria confirmen que cap localitat de la Valldigna ha tingut casos de Covid-19 els darrers dies


Les poblacions de la Valldigna no han tingut cap nou contagi confirmat per PCR des que es va informar un cas a Tavernes, Simat i Barx, el passat dia 21. La Conselleria ha donat a conèixer el llistat de poblacions afectades aquest cap de setmana, un llistat publicat en distints mitjans, entre ells Levante-EMV, i on no consta cap infectat de nou a la Valldigna.

Aquest passat cap de setmana la Covid-19 ha afectat 78 municipis valencians, amb una assignació de 411 nous casos: València (96), Elx (41), Peníscola (30), Gandia (28), Burjassot i l’Eliana (13), Benicarlo (10) , Manises i Rótova (9),  Elda i Xirivella (8); Benidorm (7), Oliva i Torrevella (6), Alboraia, Alacant,  Almoradí, Canals i Torrent (5), Xiva, Nules, Oriola, Sant Joan d'Alacant i Vinaròs (4),  Alaquàs, Albaida, Albatera, Aldaia, Aspe, Buñol, Monforte del Cid, Museros, Rojales i Santa Pola (3).

Les localitats d’Alcoi, Bellreguard, Benicàssim, Bétera, Canet d'en Berenguer, Castelló de la Plana, l'Alcora, l'Olleria, Nàquera, Paterna i Torreblanca n’han tingut dos ( 2) i Ademuz, Agost, Aigües, Alcàntera de Xúquer, Alfafar, Algorfa, Almàssera, Betxí, Borriana, Carlet, Cheste, Dénia, el Real de Gandia, Eslida, Godella, la Pobla de Vallbona, Mislata, Moncofa, Montaverner, Novelda, Onda, Ontinyent, Orpesa, Paiporta, Pedralba, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Sant Vicent del Raspeig, Sax, Sueca, Tavernes Blanques, Vilafranca i Xàtiva en tenen un (1) de més.

Quadre del departament de Gandia. No hi ha inclosos els darrers 10 casos

Augment a la Safor

El nombre de casos positius a la Safor ha augmentat els darrers dies, i segons  les dades facilitades per les autoritats sanitàries que han estat arreplegades per Radio Gandia ara hi ha 148  casos confirmats per proves PCR en el total de la comarca. S’han sumat els darrers 10 casos de Gandia, no inclosos en el quadre anterior.

Del total, 106 serien persones empadronades a Gandia i 42 en la resta de localitats de la comarca. A l’Hospital Francesc de Borja hi ha a hores d’ara 3 persones ingressades.

Foto superior: Wikiloc