L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 11 de juliol del 2020

La platja de Tavernes disposa de 101 nous aparcaments



La platja de Tavernes disposa de 101 nous aparcaments, d'ells 3 dedicats a persones amb problemes de mobilitat, en la zona d'afecció del nou vial perimetral. Els 101 nous aparcaments venen a pal·liar en gran part la pèrdua que la platja va tindre amb la reforma de l'Avinguda de la Marina duta a cap per l'anterior govern, que va  suprimir més d'un centenar de places en  la via principal de la platja.


Els nous aparcaments estan ubicats a escassos metres de l'Avinguda de la Marina i formen part del nou vial perimetral que es va posar en funcionament el passat dijous. Tal com permeten comprovar les imatges, ja són usats pels veïns i veïnes.


Els 101 nous aparcaments són amples, perfectament senyalitzats, i el terra s'ha construït de  formigó mesclat amb grava formant una superfície porosa que absorbeix l'aigua i facilita que estiguen secs al poc de temps de parar la pluja. Hi ha també 3, situats estratègicament al llarg del vial, ben senyalitzats, molt més amples i dedicats a persones amb problemes de mobilitat.


Els comentaris que hem pogut escoltar dels propietaris de la zona són de lloances a aquesta obra i la zona d'aparcament, i tots confien que millore més encara quan estiga acabat el carrer que s'obri ara mateix per comunicar amb Blasco Ibáñez i finalitze també tota l'obra. Recordem que actualment s'ha executat la primera fase, i la segona en el carrer Blasco Ibáñez i adjacents serà a partir d'octubre.