L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 11 de juliol del 2020

PLENARI JULIOL 2020: L'Ajuntament compra una aula prefabricada per allotjar provisionalment la classe de 2-3 anys del CEIP Sant Miquel'

El plenari de Tavernes, per unanimitat, va recolzar la proposta de l’Alcaldia d’iniciar expedient de modificació de crèdit per tal de poder atendre a la despesa de l’habilitació d’una aula per als xiquets de 2 i 3 anys que es posara en funcionament el pròxim curs 2020-2021 en el CEIP Sant Miquel.

El plenari va aprovar destinar 17.545 euros a la compra d’una aula prefabricada, i al respecte la regidora d’Educació Anna Bellver recordava que la Conselleria d’Educació anava a desafectar l’aula prefabricada que hi ha al CEIP Sant Miquel i per tant, emportar-se-la l’empresa propietària abans del 20 de juny.

El departament d’Educació de Tavernes va iniciar les gestions amb l’empresa per comprar-la després que la Conselleria donara l’autorització per usar-la com a aula amb caràcter provisional. Cal recordar que el CEIP Sant Miquel està pendent d’obres de remodelació i tal como va informar la regidora de Compromís en el plenari “la memòria del projecte està valorada i revisada, i només cal que la Conselleria ens confirme la delegació de competències per iniciar les obres”.

Anna Bellver va destacar en el plenari que “era molt important habilitar aquesta aula, era vital per mantindré l’alumnat en el centre i minvar una inèrcia de disminució de matricula. Aquesta aula permet potenciar i recolzar la matrícula. L'escola és el cor de la barriada, i per tant hem de treballar per conservar-la i millorar-la”.   La regidora ha confirmat que l’aula prefabricada es mantindrà al mateix emplaçament, està en molt bon estat i només caldrà habilitar una altra entrada més.

El  CEIP Sant Miquel, ubicat en la barriada del Cantalot (Cambro) està catalogat com a CAES (Centre d’Acció Educativa Singular), amb un 73% d’alumnat de compensació educativa. El fet que la Conselleria haja autoritzat una nova aula en el centre, i damunt del nivell 2-3 anys de primària, ha estat una noticia ben rebuda per la Comunitat Educativa del centre.