L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 12 de març del 2020

Xerrada aquesta vesprada sobre la violència de gènera en la seu del Centre Excursionista



El Centre Excursionista de Tavernes ha organitzar per avui dijous, dins de les activitats de la Setmana Muntanyera, una xerrada sota el títol "No a la violència de gènere" que tindrà lloc aquesta vesprada a partir de les 19'30 hores en la seu social del Carrer Sant Pere 49 , amb entra lliure a tota la ciutadania vallera.
La xerrada s'emmarca dins dels actes que celebra el CETV dins de la Setmana Muntanyera i en commemoració del "Dia de la Dona". Serà impartida per Àngel Palomares, membre del CETV i agent de la Policia Local que compta amb una sòlida formació professional en tot allò tocant a la violència de gènere.

En l'acte es projectarà un vídeo confeccionat pel conferenciant on s'il·lustrarà el motiu de la conferència i quines actuacions cal tindre davant agressions masclistes de gènere, a més d'altres situacions que es poden produir en la societat, tant en el món de la parella com entre la joventut.