L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 9 de març del 2020

L'Associació de Veïns celebra dimecres, dia 11, la "XXVIIa Jornada de les Dones Veïnals".



L'Associació de Veïns La Valldigna celebrarà el ·"Dia de la Dona" el pròxim dimecres amb la "XXVIIa Jornada de les Dones Veïnals" que tindrà lloc a partir de les 19 hores en la Casa de la Cultura.

La jornada se celebra sota el lema "Reivindicació, igualtat, professionalitat i diversitat" i s'iniciarà amb un parlament d'inauguració a càrrec de l'alcalde de Tavernes, Sergi González, i de la presidenta de l'associació, Maria Lluïsa Grau, que com sol ser habitual explicaran el significat avui dia del Dia de la Dona i en el cas de la presidenta informarà de totes les accions que des de l'associació s'han dut a cap al llarg dels anys.

La Cronista Oficial de Tavernes, Encarna Sansaloni, serà l'encarregada de presentar a la doctora Teresa Sala i Felis, a la qual l'associació en nom de Tavernes li retrà un homenatge en reconeixement del que ha estat la seua trajectòria professional i social, sempre en ajuda i col·laboració dels seus veïns vallers i valleres.

En acabar, l'Associació oferirà als presents un refrigeri.

.
-